Latokasken bussiliikenne – asukastilaisuus 14.8.2018

Asukastilaisuus 14.8.2018 Latokasken bussiliikenneyhteyksistä

Latokaski-seura ry järjestää tiistaina 14.8. klo 17-19 Latokasken koululla (Kulolaakso 1, Espoo) avoimen asukastilaisuuden Espoon Latokasken alueen bussiliikenneyhteyksistä. Tilaisuuteen on kutsuttu HSL:n virkamiehiä, HSL:n hallituksen jäsenet ja Espoon kaupunginhallituksen jäsenet.

*Tilaisuudessa on Latokasken koulun vanhempainyhdistyksen kahvitarjoilu ja pientä purtavaa. Huom! Vain KÄTEINEN käy eli varaa pikkurahaa mukaan!*

Latokaski-seura järjestää keskustelutilaisuuden, koska alueen joukkoliikenneyhteyksiin on tullut kuluvan vuoden aikana useita muutoksia. Niistä viimeisimmät astuvat voimaan 13.8.2018. HSL on tiedottanut asukkaita linjamuutoksista ja niiden perusteluista vähäisesti tai ei ollenkaan. Siksi asukkailla on suuri tarve kuulla virkamiehiltä ja päättäjiltä kasvotusten perustelut tehdyille muutoksille ja mahdolliset tulevaisuuden liikennesuunnitelmat sekä kertoa linjamuutosten vaikutuksista omaan arkeensa.

HSL korostaa strategisena painopisteenä 2018-2021 erinomaista asiakaskokemusta ja aktiivista yhteistyötä. Latokasken alueen joukkoliikenteen käyttäjien asiakaskokemus on tällä hetkellä hyvin heikko. Bussilinjojen lakkauttamiset ja reittimuutokset ovat aiheuttaneet latokaskelaisille ja Latokasken palveluita käyttäville suuria ongelmia. Matka-ajat ovat pidentyneet kohtuuttomiksi ja jotkin tärkeät bussiyhteydet kouluihin on lakkautettu kokonaan.

HSL:n strategia korostaa myös kestävää kehitystä, ympäristöystävällisyyttä ja päästöttömyyttä. Latokasken alueella bussilinjamuutokset kuitenkin lisäävät yksityisautoilua ja kakkosautojen hankintaa. Vastaako tämä todella HSL:n arvoja ja strategisia tavoitteita HSL-alueen joukkoliikenteen kehittämisessä?

Tervetuloa keskustelemaan joukkoliikenteestä!

Latokaski-seuran hallitus

Lisätietoja sähköpostilla: latokaskiseura@latokaski.fi

Latokasken syystempaus 2.9.2018
Haittakasvitalkoot Latokaskessa 3.7.2018