Terhokerhon kevät 2016

Leikki kuuluu kaikille

Koko Suomi leikkii on Suomen Kulttuurirahaston rahoittama ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton sekä Suomen Punaisen Ristin toteuttama kolmivuotinen hanke, jonka tavoitteena on innostaa suomalaisia leikkimään yhdessä. Koko Suomi leikkii -hankkeen tavoitteena on perustaa vuoden 2016 loppuun mennessä jokaiseen Suomen kuntaan sukupolvien kohtaamispaikka, Terhokerho.


LAPSI TAI AIKUINEN – SADUT JA SEIKKAILUT ODOTTAVAT SINUA!

Nöykkiön Terhokerho vie seikkailulle satujen ja luonnon maailmaan! Kokoontumiset ovat Nöykkiön kirjaston monitoimitilassa (Oxfotintie 4) joka toinen maanantai 11.1.2016 lähtien klo. 15.00 – 16.30.

11.1. Kiiltokuva- ja keräilykuvakirjat

25.1. Leikkiä valoilla

8.2. Muistetaan ystäviä ja muuten mukavia ihmisiä
22.2. Leivotaan ja kokataan

7.3. Tehdään sorminukkeja
21.3. Pääsiäisaskartelu

4.4. Sukuseikkailu
18.4. Kannustusaskartelua

2.5. Muistetaan äitejä ja isoäitejä

16.5. Kevätkauden lopettajaiset
Terhokerho on avoin sukupolvien kohtaamispaikka, jonne kaikki lapset ja aikuiset ovat tervetulleita. Erityisesti toivomme mukaan 5 – 10 –vuotiailta lapsia ja eläkeläisiä.

Etukäteisilmoittautumista ei tarvita!

Lisätietoja: Vapaaehtoinen, MLL, ulla.tuomainen@gmail.com 0442021249

Lue lisää: kokosuomileikkii.fi


Terhokerhoon ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä. Terhokerho on maksuton ja kaikille avoin.

Kerhon ohjaajaksi sopii kuka tahansa luotettava aikuinen, joka haluaa käyttää aikaansa lasten ja seniori-ikäisten kanssa ja tykkää leikkimisestä. Terhokerhoissa on hyvä mahdollisuus siirtää leikkiperinnettä sukupolvelta toiselle. Suunnittelun avuksi on kerätty ohjeita tuttuihin leikkeihin, peleihin ja muuhun yhteiseen puuhailuun. Eri-ikäisten ihmisten kohdatessa sekä lapset että aikuiset voivat oppia toisiltaan ja ideoida jotakin ihan uutta mukavaa tekemistä. Haluaisitko ryhtyä vapaaehtoiseksi? Tervetuloa mukaan!http://noykkio.mll.fi/terhokerho/

Kutsu Latokaski-seuran jäsenille
Latokasken talvirieha 14.2.2016
%d bloggaajaa tykkää tästä: