Palaa kohteeseen Latokaski-seura

UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia:

LATOKASKI-SEURASTA:

Jos liityn jäseneksi pitääkö minun osallistua toimintaan?

Ei, jäseneksi liittyminen ei velvoita osallistumaan seuran toimintaan. Jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa, ja varsinainen jäsenyys velvoittaa sen maksamista vuosittain. Toivomme tietenkin, että mahdollisimman moni osallistuu seuran hallituksen vetämiin talkoisiin ja tempauksiin, mutta mitään velvoitteita tähän ei ole

Mihin jäsenmaksut käytetään?

Jäsenmaksut käytetään edelleen alueen kehittämiseen, tapahtumien järjestämiseen, stipendeihin yms. Katso kohdasta Latokaski-seura, mitä toimintaa seuralla on.

Saavatko seuran hallituksen jäsenet palkkaa?

Latokaski-seura toimii puhtaasti vapaaehtoisvoimin ja työstä ei saa palkkaa tai palkkioita. Palkkiona toimii oman asuinalueen eteen työskenteleminen ja yhdessä tekemisen ilo.

 

MAINOSTAMINEN, TAPAHTUMIIN OSALLISTUMINEN

Yrittäjänä / yrityksen edustajana:

Haluan yritykseni tiedot Latokasken nettisivuille, miten toimin?

Jos yrityksesi toimii Latokaskessa, otathan yhteyttä – lisäämme tietosi mielellämme nettisivuille. Muualla toimivien yritysten osalta suosittelemme yhteydenottoa ko. alueen asukasyhdistykseen.

Olen yrittäjä ja haluaisin tulla mukaan järjestämäänne tapahtumaan, miten toimin?

Otathan yhteyttä, tuemme paikallisten yritysten toimintaa, eli jos yrityksesi on latokaskelainen, niin saattaa olla mahdollista päästä tapahtumiin mukaan – pääsääntöisesti pyrimme tuomaan tapahtumissa esille kuitenkin esim. paikallisia yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä. Vaikkei tapahtumiin pääsisikään mukaan, niin mainoksissamme ja lehdissämme on mahdollista tuoda yritystä esille.

TAPAHTUMAT:

Miksei tapahtumia ole enempää, voisi olla vaikka kerran kuussa?

Latokaski-seuran järjestämät tapahtumat toteutetaan vapaaehtoisvoimin ja niitä järjestellään “oman elämän ohella”. Valitettavasti resurssit eivät vain riitä useampiin tapahtumiin. Latokaskessa tapahtuu jatkuvasti myös monen muun tahon toimesta ja pyrimme tällä sivustolla ja Facebook-sivuilla tuomaan myös näitä tapahtumia esille (otathan yhteyttä, jos meillä ei vielä ole tietoa jostain tietystä tapahtumasta).

Mihin tapahtumasta saadut rahat käytetään?

Jos tapahtumasta on saatu tuottoa, se käytetään kaikki edelleen Latokasken alueen toimintaa, mm. stipendeihin, päiväkotien tukemiseen, tapahtumien järjestämiseen. Latokaski-seura ry on voittoa tavoittelematon yhdistys ja lisää toiminnasta voit lukea täältä.

MUUTA

Kysymykseeni ei ole vastausta, miten toimin?

Latokaski-seura ry:n hallituksen yhteystiedot löydät tästä, voit laittaa sähköpostia/soittaa/lähettää perinteistä postia, tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme löytämään kysymykseesi vastauksen ja vastaamaan siihen mahdollisimman pian.

LATOKASKESTA:

Mistä löytyy lähin väestönsuoja?

Länsi-Uuden Pelastuslaitoksen nettisivuilta http://www.lup.fi/:
“Mitä ovat yleiset väestönsuojat ja mistä saan tietää lähimmän yleisen väestönsuojan sijainnin?”
“Yleiset väestönsuojat ovat kunnan tai valtion varoin rakennettuja julkisia suojia, jotka on tarkoitettu niiden käytettäväksi, joilta oma talokohtainen suojapaikka puuttuu. Yleisten väestönsuojien sijaintia koskevaa tietoa voi kysyä pelastusviranomaiselta. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen alueella ainoastaan Kauniaisissa on yleinen väestönsuoja. Kaikkinensa Länsi-Uudellamaalla on yli 3000 väestönsuojaa. Pääosin suojat sijaitsevat asuinkerrostaloissa ja työpaikkarakennuksissa. Ne ovat perinteisiä, yleensä kellarikerrokseen rakennettuja talosuojia.”