Latokaskenniityn kaavaehdotus, keskustelutilaisuus 2017

Voit antaa kommentteja Latokaski-seuralle, joka katsoo voiko kommenteista löytyä jotain yhteistä, jonka perusteella voisimme tehdä seurana kannanoton. Kyselyyn tästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfppT1V7KQtDdzTWovZa9FAWpO3yrwzpQ71arH1KpXrTptNbQ/viewform?c=0&w=1 

Latokaski-seura järjestää keskiviikkona 10.5. klo 17.30 Latokasken koululla avoimen keskustelutilaisuuden Latokaskenniityn kaavaehdotuksesta, johon sisältyvät Latokasken urheilupuiston ja sen lähialueiden suunnitelmat. Asemakaava rajautuu Latokasken, Tillinmäen, Kattilalaakson, Nöykkiönlaakson, Eestinlaakson, Pisan ja Kukkumäen alueisiin.

 

Tilaisuudessa kaavaehdotusta esittelevät ja kysymyksiin vastaavat kaavan valmistelleet kaupungin virkamiehet:

– Asemakaavainsinööri Thuy Pham-Linko

– Suunnitteluinsinööri (liikennesuunnittelu) Kaisa Lahti

– Aluearkkitehti (Espoonlahti-Kauklahti) Mervi Hokkanen

Latokaski-seura toivottaa tervetulleeksi kaikki asiasta kiinnostuneet! Latokaskenniityn kaavaehdotuksesta voi jättää kaupungille muistutuksen (eli lausunnon/palautteen) torstaihin 18.5. klo 15.45 mennessä.

Latokaskenniityn kaavaehdotukseen voi tutustua jo etukäteen osoitteessa:

http://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Espoonlahti/Latokaskenniitty432100

tai Espoon kaupungin teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina (Espoon keskus, Virastopiha 2 C,1. krs) tai lähimmässä Espoon kaupungin yhteispalvelupisteessä.

Latokaski-seura

latokaskiseura@gmail.com

MLL suojatiepäivystys 2017
Maddaleena asukaspuistossa
Scheduled Menneet tapahtumat >Tapahtumat